Mutaz Abubaker

SEO spesialist -

En søkemotoroptimalisering spesialist er en fagperson som bruker det meste av sin tid på å studere og holde seg oppdatert i søkemotorens algoritmer, og samtidig finne ut hvilke faktorer som avgjør en sides plassering. Da snakker vi om de faktorene som ikke offentliggjøres, men som oppdages gjennom utprøving og testing av de ulike teorier en erfaren SEO spesialist kan fremsette. 6 års fordypning på dette fagfeltet utgjør kjernen i min kompetanse. I tillegg er jeg gjennom studier kvalifisert for digital markedsføring, som gjør at jeg også kan tilby markedsstudie- og dataanalysetjenester.

SEO spesialist – En ny utfordring hver dag

Å komme dit jeg står i dag – som søkemotoroptimalisering spesialist – krever innsatsvilje og tålmodighet. Min nysgjerrighet og interesse for søkemotoralgoritmer kom allerede da jeg på videregående skole jobbet med innholdet i arabiske nettsider, og oppdaget at det lå et komplisert system i bakgrunnen, som styrte all aktivitet i søkemotorene. Dette systemet måtte jeg utforske! Som voksen har jeg brukt all ledig tid på  å få mest mulig oversikt og innsikt. En rekke kurs og sertifikater fra Google og Microsoft styrker meg i mitt forsøk på å utvikle nye strategier for ulike nettsider.

SEO spesialist

Mine SEO tjenester gir toppresultater på rekordtid. Du vet sikkert at Google er den største utfordingen, og med min hjelp får du en betydelig økning i trafikken og den beste plassering i alle søkemotorer.

Digital markedsføring

Min oppgave innen Digital markedsføring er å gi deg best mulig utnyttelse og resultat av ditt markedsføringsbudsjett. Ved hjelp av en grundig markedsanalyse kommer vi frem til de beste resultater.
mer info?
5/5